Мови

 

У Римі відбудеться конференція, присвячена спадщині Другого Ватиканського Собору

2014-11-20 13:45

Робоча мова: італійська.

Захід відкриватимуть президент Інституту екуменічних студій УКУ та директор Інституту Святого Климента Папи в Римі отець Іван Дацько, ректор Папського Григоріанського Університету о. Франсуа Хав’єр Дюмортьє та ректор Українського католицького університету о. Богдан Прах.
 
Серед головних спікерів - Архиєпископ Циріл (Васіль), ТІ, Секретар Конгрегації Східних Церков; Отець Мілан Зуст, Папський Григоріанський Університет; Отець Джермано Марані, Папський Східний Інститут; о. д-р. Роман Завійський, декан Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету та о. д-р. Іван Дацько, президент Інституту екуменічних студій УКУ та директор Інституту Климента Папи в Римі.
 
 Під час конференції говоритимуть про внесок Другого Ватиканського Собору для кращого розуміння ролі і значення східних католицьких Церков, про Православно-Католицький богословський діалог та сопричастя між християнами як обмін Дарів. Не оминуть увагою і постать Папи Павла VI та його роль у Соборі. 
 
Наприкінці заходу передбачено час на дискусію.    
Організатор: Інститут Святого Климента Папи, Інститут екуменічних студій, Філософсько-Богословський факультет Українського католицького університету та Папський Григоріанський Університет.