Мови

 

Змагання серед вчителів християнської етики Львівщини

2014-05-07 12:30

Розпочався захід із вручення учасникам дипломів та подарунків від Інституту екуменічних студій: збірнику матеріалів Всеукраїнського суспільного форуму «Екуменічний соціальний тиждень» і диску з презентацією діяльності ІЕС.

Вітальне слово до конкурсантів виголосила виконавчий директор Інституту екуменічних студій Галина Бохонко: "Сіяти зерна духовності у серця дітей, надзвичайно відповідальна місія. І важливо, щоб вчитель сам був високодуховною людиною і у своєму житті дотримувався тих християнських та духовних цінностей, які він прищеплює учням".

Фотогалерея

Після урочистої частини учасники виконали тестові завдання. Журі оцінило персональні папки конкурсантів з розробками методичного матеріалу та тестові завдання і відібрало 12 учасників, які продовжать конкурс.

До складу конкурсного журі увійшли представники Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Катехитично-педагогічного інституту Українського католицького університету та богослови традиційних Церков в Україні.

Наступний етап конкурсу відбудеться 13 травня, учасники презентуватимуть свою роботу та пройдуть співбесіду, за результатами якої максимально 6 конкурсантів продовжать змагання і проведуть відкриті уроки у школах.

Переможців очікують призи та сертифікати на безкоштовне вивчення двох курсів на Дистанційній Магістерській програмі екуменічних наук.

Організатори конкурсу: Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та Інститут екуменічних студій.