Мови

 

«Коли людина навчена – вона озброєна» - Парасковія Дворянин

2013-02-11 15:30

Студентів привітали виконавчий директор Інституту екуменічних студій - Галина Бохонко, координатор спеціалізації «журналістика» - Тарас Лильо та координатор спеціалізації медико-психологічний та соціальний супровід осіб з особливими потребами - Оксана Винярська.

Від імені ректорату Українського католицького університету студентів МПЕН привітав проректор з науково-педагогічної роботи - Павло Хобзей та вручив студентські квитки. (Привітання)

Гість заходу Парасковія Дворянин, шеф-редактор, ЗАТ «Телерадіокомпанія Люкс», виголосила лекцію на тему «Криза у журналістиці».

На думку Парасковії Дворянин, сьогодні журналісти спрощують новини, роблять їх сенсаційними, щоб зачепити читача, глядача, слухача. Тому вона акцентувала увагу на тому, що у журналістських матеріалах «має завжди бути вибір і надія для людини і поняття про справедливість. Як що є чорне то є і біле, більше того є півтони». І побажала студентам іти своєю дорогою, мати свої принципи та цінності і багато вчитися. «Коли людина навчена вона озброєна, вона може опонувати власнику, тиску, «джинсі». (Уся лекція)

Крім того, нових студентів вітали випускники та другокурсники. (Привітання від випускників)

Після урочистостей, об 11.30 в каплиці УКУ відбулася Літургія.

Прес-служба ІЕС