Мови

 

У Львові завершилася настановча сесія для студентів ДМПЕН

2012-08-17 15:45

Цього року студенти представляли досить широку географію України: Житомирська область, Вінниця, Полтава, Ужгород, Львів. Починають семестр серед інших також студенти з Києва, Херсона, тощо. Під час Настановчої сесії студенти прослухали три навчальні курси: «Історія християнства в Україні» - викладач Тарас Антошевський, «Християнська етика» - викладач Галина Сохань, «Церква і відносини з громадськістю» - викладач Олена Кулигіна.

Ціллю цієї сесії було також представлення Львова як місця зустрічі різних культур і релігійних традицій, тому у рамках сесії відбулися екуменічні візити: у найбільше в Україні видавництво релігійної літератури «Свічадо», паломницький центр «Рафаїл», реставраційну майстерню «Студіон»; Львівське відділення Всеукраїнського благодійного єврейського фонду «Хесед Ар’є», Західне відділення Українського біблійного товариства. Відвідали також Вірменський кафедральний собор, Успенський собор та Братство св. Андрія Первозванного УАПЦ.

Оскільки програма передбачає дистанційне навчання, то ця настановча сесія є єдиною нагодою для студентів та викладачів познайомитися між собою, провести час разом.