Мови

 

"Покликані до одної Надії в Христі". Конкурс богословських есе для молоді

2008-12-26 17:00

 

13-а Асамблея КЄЦ (Ліон, Франція, 15-21 липня 2009) є задумана для того, щоб залучити учасників до призадуми над майбутнім екуменізму в Європі під гаслом "Покликані до однієї надії в Христі". У цьому контексті КЄЦ запрошує людей замислитися над важливістю надії для Європи та запрошує взяти участь у Конкурсі есе. Від учасників вимагається написати есе об'ємом 1000 слів, що стосуватиметься теми Асамблеї, підкреслюючи екуменічний вимір християнства. Есе повинно включати в себе богословську рефлексію, спрямовану на ширшу аудиторію. Перші три місця будуть нагороджені премією в 1.000 €. Переможців також буде запрошено в якості гостей на Асамблею в Ліоні.

Есе потрібно відіслати до 15 лютого 2009. Для ширшої інформації потрібно відвідати веб-сторінку Асамблеї assembly.ceceurope.org, чи сконтактуватися з Енні Озборн за адресою oam@cec-kek.org.

У запрошенні до Конкурсу (assembly.ceceurope.org/index.php?id=238 ) говориться, що: "Ми намагаємося закріпитися у теперішньому часі, не витрачаючи часу на те, щоб зазирнути в майбутнє. І коли ми це робимо, ми можемо зіткнутися з багатьма побоюваннями: щодо життєздатності навколишнього середовища, щодо економіки, зміни цінностей і багатьох інших. Майбутнє є непевним. Та все ж таки надія не є простим очікуванням прийдешніх подій, але натомість - переконанням у тому, що Бог здійснить усе, що обіцяв. Як християни ми об'єднані у вірі в те, що воскресіння Ісуса Христа зі смерті дало нам нове народження у живу надію".

http://www.cec-kek.org/content/pr-cq0865e.shtml