Мови

 

Відома дата урочистого нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні»

3 жовтня 2015 року відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні». Захід проходитиме у межах 8-го Екуменічного соціального тижня «Освіта задля змін: духовність та інновації».

Під час заходу Україна дізнається імена переможців, що з гордістю носитимуть титул «Репортери надії» та отримають грошові винагороди у розмірі 3000 грн. Автори, що займуть другі та треті місця -  призи від організаторів конкурсу та дипломи.

Нагадаємо, IV всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні» оголошено 6 червня 2014 року. У конкурсі взяло участь понад 600 робіт, з яких близько 400 журналістських матеріалів відібрали студенти Магістерської програми екуменічних студій Інституту екуменічних студій УКУ під час моніторингу ЗМІ. Також, понад 230 матеріалів надіслали журналісти із Київської, Житомирської, Вінницької, Кіровоградської, Сумської, Запорізької, Одеської, Дніпропетровської, Луганської, Харківської, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Тернопільської,  Івано-Франківської, Волинської, Львівської областей.

Імена 40 фіналістів будуть опубліковані на сторінці сайту конкурсу 10 вересня.

40 кращих конкурсних робіт у тематичних категоріях: «Суспільство», «Економіка», «Культура» та «Релігія», що увійшли до фіналу, оцінюватиме та визначить переможців експертне журі.

За новинами конкурсу слідкуйте на сторінці ІЕС або долучайтеся  до сторінки конкурсу y Фейсбуці.