Мови

 

Триває конкурс "Репортери надії в Україні"

Шановні редактори і журналісти! Запрошуємо вас взяти участь у конкурсі «Репортери надії в Україні».

II Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні» стартував 8 червня і триватиме до 6 червня 2011 року.

Це конкурс на кращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень». Цим конкурсом ставимо собі за мету долати апатію та байдужість у суспільстві та наголошувати на корисних та тривалих ініціативах в економіці, культурі, релігії та у суспільстві загалом.

Щоб взяти участь у конкурсі, необхідно надіслати конкурсний матеріал, що відповідає вимогам Конкурсу, та показані, озвучені, опубліковані в українських ЗМІ українською та російською мовами та розміщенні в електронних ЗМІ з 8 червня 2010 року по 6 червня 2011 року.

На копії конкурсного матеріалу має бути печатка редакції та підпис головного редактора; лист від головного редактора на бланку мас-медіа з підтвердженням відповідної роботи; а також коротке резюме конкурсанта та заповнена анкета конкурсантом.

Визначення найкращих робіт відбуватиметься у чотирьох номінаціях: «Суспільство», «Економіка», «Культура», «Релігія». Четверо авторів, які посядуть перші місця у кожній окремій категорії, отримають грошові винагороди у сумі 3000 грн. і відзнаки учасників Конкурсу. Автори двох наступних місць – призи від спонсорів і дипломи учасників Конкурсу. Фіналісти отримують дипломи учасників Конкурсу.

Нагородження переможців відбудеться під час IV Екуменічного Соціального Тижня у жовтні 2011 року.

Матеріали з поміткою «На конкурс» надсилайте на адресу Інституту екуменічних студій Українського Католицького Університету 79011, Львів, вул. Свєнціцького, 17 або на електронну адресу reporternadii@gmail.com. Анкета учасника конкурсу можна отримати на сайті http://www.ecumenicalstudies.org.ua/reportery.