Мови

 

Ахтем Сеітаблаєв поспілувався з львів`янами про кіно та популізм (ФОТО, ВІДЕО)

2019-04-08 11:15

 

4 квітня, у приміщенні центру Митрополита Шептицького (вул. Козельницька, 2а) відбулась відкрита лекція Ахтема Сеітаблаєва «Кіно як відображення світу».

У межах зустрічі митець жваво поспілкувався з аудиторією, розповів історію свого життя та поділився поглядами на сучасні події в Україні.

Зокрема, Ахтем провів просте опитування серед присутніх, а саме запропонував обрати що на думку кожного є найбільшою загрозою сучасності для України: корупція чи війна. Думки у залі розділились й Сеітаблаєв додав:

 

“Я завжди приводжу простий приклад у такі моменти: якщо у тебе вдома почав текти кран, то ти ж його можеш полагодити сам чи викликати майстра. А от що робити, якщо у тебе цього дому просто нема? Завжди можна все змінити, було б де це робити”, – переконаний митець.

Також усі присутні мали змогу переглянути короткі ролики трьох кінострічок Сеітаблаєва, кожна з яких розповідає драматичну історію. Хоча, сам актор та режисер зазначив, що йому до вподоби комедії і він би з великим задоволенням знімав би кіно у цьому жанрі, лиш би нарешті час настав слушний.

 

Додамо, що захід організований в межах ХІІ Екуменічного соціального тижня “Відповідальність VS Популізм”.

 

Джерело: http://4studio.com.ua