Мови

 

Диплом випускника Магістерської програми екуменічних наук визнано на державному рiвнi

2018-04-11 13:15

Таку гарну новину нещодавно нам повідомила сама випускниця - Юлiана Лавриш, кандидат наук із соціальних комунікацій, викладач кафедри нових медій ф-ту журналістики ЛНУ ім. І. Франка, релігійний журналіст.

«Для мене визнання ступеня магістра на державному рівні - більш, ніж важливо. По-перше, - це результативний підсумок двох років, проведених на Магістерській програмі Інституту екуменічних студій УКУ. По-друге, - вагоме досягнення у моєму журналістському житті, оскільки тривалий час займаюсь релігійною тематикою. По-третє, - це розширює сферу для академічної журналістики та науки, до якої я дотична. Без сумніву, тепер можна пропонувати в університеті програми дисциплін із релігійної журналістики, вказуючи, що їх не проводить дилетант. Тому дякую Інституту екуменічних студій за грунтовний багаж знань, а викладачам Програми за підтримку і стимул в отриманні визнання диплому», - ділиться Юліана Лавриш.

Отож, запрошуємо випускників  Магістерської програми екуменічних наук подавати документи. Що треба зробити, щоб пройти процедуру визнання дипломів, читайте на сайті Філософсько-богословського факультету.

Зазначимо, що Уряд затвердив Порядок державного визнання документів про вищу духовну освіту, наукові ступені та вчені звання, виданих вищими духовними навчальними закладами.

Визнання документів про вищу духовну освіту, наукові ступені та вчені звання здійснюється за рівнями та ступенями вищої освіти за галуззю знань «Богослов’я», що передбачає видачу документів державного зразка.