Мови

 

Слухачі програми «Медико-психологічний та соціальний супровід осіб з особливими потребами» отримали сертифікати про завершеня навчання

2015-02-02 12:30

У каплиці «Стрітення» Українського католицького університету зібрались слухачі, викладачі і друзі програми, щоб розділити радість завершення навчання. Це вже п’ятий випуск і дванадцятеро її слухачів отримали сертифікати про закінчення програми «Медико-психологічний та соціальний супровід осіб з особливими потребами».

Випускники провели захопливу інтелектуальну гру «Що, де, коли?», зігравши із викладачами програми на основі навчального матеріалу. Взяла гору команда викладачів. Випускники достойно виявили знання та витримку, але поступились педагогам, виявивши їм подяку за їх працю. Усіх викладачів програми було визнано «Найкращими вчителями 2014 року», а педагогічний директор програми «Медико-психологічний та соціальний супровід  осіб з особливими потребами» Оксана Винярська отримала приз студентських симпатій. На захід також завітала Мішель Дормаль, супервізор програми з Міжнародної федерації «Лярш», якій випускники подарували з нагоди дня її народження український оберіг.  Заступник директора Інституту екуменічних студій Ірина Роговська   наостанок  побажала випускникам  успіху і продуктивної праці.