Мови

 

Заснування спілки випускників МПЕН

2012-07-04 11:45

Перед початком заходу студенти та гості переглянули фільм про ІЕС. Розпочалася зустріч молебнем, який провів науковий співробітник інституту о. Роман Фігас.

Привітальне слово виголосила виконавчий директор Інституту екуменічних студій Галина Бохонко. Потім випускники мали змогу перезнайомитись між собою, так як кожен курс випуску представився та відповів на запитання присутніх.

Ось кілька коментарів випускників на тему: «що таке ІЕС для Вас?»:

«Це була сходинка яка допомогла мені у теперішній роботі» - Марія Кохановська ( випуск 2008);

«ІЕС те середовище в якому існують хороші думки, тому найбільше мені подобалось середовище інституту» - Світлана Гурняк ( випуск 2009);

«Тут можна було відкрити себе по новому і інших людей по новому. Це була другорядна ціль, яка вийшла згодом на перше місце» - Оля Мелимука ( випуск 2010).

На зустрічі була висунута ідея створення спілки випускників МПЕН на базі Асоціації студентів та випускників. Був розглянутий  статут спілки та запропоновані заходи, які випускники зможуть разом організувати. Головне – бажання!

Мета такого обєднання: «Зближення та налагодження постійного діалогу між випускниками МПЕН різник років, підтримка зв’язку з Інститутом екуменічних студій».

Така спілка дасть можливість випускникам активно брати участь у житті інституту, а новим студентам познайомитися зі своїми попередниками, перейняти їх досвід навчання та дізнатися, які перспективи їх очікують.