Мови

 

5-ий випуск студентів Магістерської програми екуменічних наук

2012-07-03 16:30

Цього дня дипломи отримали випускники бакалаврських програм УКУ, Магістерської програми екуменічних наук (МПЕН) та Львівської духовної семінарії Святого Духа. Це вже 5 випуск студентів МПЕН Інституту екуменічних студій.

Випускниками спеціалізації журналістики стали: Дубиняк Оксанка, Заблоцька Надія, Скіцко Катерина. Дипломи викладачів християнської етики отримали: Топілко Мирослава, Креховецька Лілія, Білоус Оксана, Шабля Тарас та Рибак Юлія. Ще один диплом отримала перша випускниця дистанційної магістерської програми екуменічних наук Ірина Хромець.

«Будьте свідками великого Бога і не створюйте собі жодних ідолів», – побажав випускникам у привітальному слові ректор УКУ о. д-р Борис Ґудзяк.

Почесним гостем випускних урочистостей став філософ Чарльз Тейлор, який прибув до України на міжнародний семінар «Етика і релігія в сучасному світі». У промові Чарльз Тейлор розмірковував над майбутнім демократії та наголосив: «Демократія потребує солідарності та справедливого розподілу благ між усіма людьми, але, з іншого боку, вона вимагає активної участі усіх учасників цього процесу. Саме це можемо назвати справжнім патріотизмом».

Завершилося свято символічною традицією перекидання китичок та фото сесією.