Мови

 

У свято Стрітення спільнота УКУ традиційно вітала нових працівників

2012-02-16 16:45

Святкування розпочалося з Утренньої, яку продовжила Літургія. Працівників вітав хор «Патмос» , який дав відчути всю багатогранність літургійного співу східної традиції.

Далі відбулося представлення та привітання нових працівників УКУ. За традицією, кожен з них отримав у подарунок свічку, виготовлену у спільноті «Лярш».

Перший проректор університету Тарас Добко привітав новий колектив та наголосив на гостинності, яка включає в себе три основні правила, так звані три «С»: свідчення, служіння та спілкування. Це саме ті цінності, які повинен сповідувати, кожен працівник УКУ та й загалом кожна людина.

Колектив Інституту екуменічних студій поповнили чотири працівники. Повернувся до праці Тарас Курилець, Ліцензіат з Богословії Папського Університету Св. Томи Аквінського, сьогодні координатор Дистанційної Магістерської програми екуменічних наук ЕІС.

Посаду заступника директора ІЕС та керівника Магістерської програми екуменічних наук ІЕС зайняв Тарас Дмитрик, магістр богослов'я Страсбурзького університету Марка Блока.

Менеджером зі зв’язків з громадськістю стала Анна Микуляк, магістр журналістики та магістр екуменічних наук.

Ще один новий працівник інституту – Павло Смицнюк, магістр патристики, історії догми і символічного богослов'я отримав посаду керівника проектів і програм ІЕС.

Завершальним акордом урочистостей стала спільна фотографія.

Бажаємо плідної праці всім працівникам Українського католицького університету.