Мови

 

Завершився прийом конкурсних робіт на II Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні»

2011-06-10 11:00

Дякуємо усім учасникам за активну участь та прагнення отримати звання кращих репортерів надії.

Також, впродовж року робоча група Конкурсу (студенти Інституту екуменічних студій УКУ) спостерігали за медійним простором України і здійснювали моніторинг українських ЗМІ у сфері суспільства, економіки, культури та релігії.

З цього моменту усі прийняті конкурсні роботи опрацьовує робоча група, та відбиратиме кращі роботи на розгляд експертному журі.

«Цей конкурс - стимул пошуку, варіацій на теми, які кидають під ноги у медійних коридорах, але, які можна вчасно підібрати та розглянути з «невидимих» боків. Зрештою, цей конкурс - певна «обіцянка», що якісна журналістика має українське майбутнє» – зазначає переможниця I Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні» у категорії радіо Юлія Роїк.

Дізнатись, хто стане переможцями конкурсу можна буде 28 вересня 2011 року під час IV Екуменічного соціального тижня. Визначення найкращих робіт відбуватиметься у чотирьох номінаціях: «Суспільство», «Економіка», «Культура», «Релігія». Четверо авторів, які посядуть перші місця у кожній окремій категорії, отримають грошові винагороди у сумі 3000 грн., відзнаки учасників Конкурсу та всенародну увагу.

Член журі конкурсу «Репортери надії в Україні» та директор Релігійно-інформаційної служби України (РІСУ) Тарас Антошевський запевнив, що оцінка матеріалів буде проводитися чесно і без суб’єктивного фактору. «Оскільки, ми, члени журі, не керуємося своїми корпоративними інтересами, то відбір буде об’єктивним. Навіть, можна з минулого досвіду сказати, коли розглядалися матеріали з редакції, представники яких є в журі, то вони в обговоренні участі не брали. Вони на цей випадок, усувалися від обговорення. Власне це дозволяло бути об’єктивним». – додав Тарас Антошевський.

Детальніше про конкурс http://www.ecumenicalstudies.org.ua/reportery/ii-vseukrajinskyi-konkurs або Facebook. З усіх питань просимо звертатися до координатора конкурсу Олесі Барчук тел.: 032 240-99-44*156, моб.: 063 185 60 08 e-mail: reporternadii@gmail.com