Мови

 

Відбулась Лондонська зустріч на тему мішаних подруж

2011-03-09 15:45

Спеціальними гостями заходу були є комісар Бетті Мейтір, територіальний президент жіночого духівництва в Армії Спасіння, модератор «Вільних Церков» та Президент Асоціації Мішаних Подруж та професор Антуан Аржаковський  директор Інституту Екуменічних Студій в Українському Католицькому Університеті у Львові, Україна.

Захід організувала Асоціація мішаних подруж (Association of Interchurch Families), яка допомагає парам, які належать до різних християнських віросповідань, і тим, хто долучається до них своїм пасторським служінням. Її місія полягає у підтримці мережі та інформаційного сервісу для мішаних подруж; для батьків, які виховують дітей; для духовенства, священиків, родичів та інших осіб, які певною мірою несуть своє служіння мішаним подружжям.

Довідка: Бетті Мейтір – одна з президентів «Церкви Разом» в Англії. Це її останній рік модерування «Вільних Церков». Комісар Бетті Мейтір одружена з комісаром Джоном Мейтіром і разом вони служили в Армії Спасіння в Великобританії та закордоном. А Антуан Аржаковський є православним, одруженим з католичкою, і попередньо був французьким дипломатом.