Мови

 

У Херсоні говорили про роль християнства у служіння дітям-сиротам та бепритульним дітям

2005-10-21 15:15

У ній прийняли участь представники християнських благодійних фондів і місій, які діють у області. Про це повідомляє кореспондент http://www.ProChurch.info

«Відкривай уста твої за безгласного та для захисту всіх сирот», – так звучав девіз конференції. А її головна ціль – підняти авторитет служіння дітям серед християн.

На конференцїї були представлені служіння, котрі вже активно діють в області. Серед них – дитячі доми сімейного типу; християнські фонди, які займаються усиновленням дітей; міссії, що працюють з дітьми і підлітками на вулицях, в школах та інтернатах. Діти, котрі ще вчора ночували в підвалах, сьогодні стояли на сцені і співали хвалу Богу.

Для основної доповіді в Херсон були запрошені лідери активно діючих служінь: Роман Корнійко, президент Міжнародної благодійної фундації «Отчий Дім», а також Крісті Вебер – дружина президента благочинного фонду «Еммануїл».

Спільна конференція стала першим плодом роботи міжконфесійної «Ради служінь дітям-сиротам та безпритульним дітям», створеного у рамках Асоціації християнських церков Херсонської області. На ній було показано досягнення християн в благодійній роботі і дітьми, а також позначено проблеми, рішення яких ще попереду.

Багато людей змогли переконатися: християнство має значний позитивний вплив на суспільство, у тому числі – змінюючи на краще життя багатьох дітей та підлітків. І це було головним підсумком конференції.

http://www.news.proboga.com/index.php/more/2791Олена КУЛИГІНА, для http://www.ProChurch.info

http://www.news.proboga.com/index.php/more/2791 - Новини Християнського Світу.