Мови

 

Запрошуємо на X Екуменічний соціальний тиждень

2017-09-22 09:00

Від 4 до 7 жовтня 2017 року у Львові відбудеться Х Екуменічний соціальний тиждень. Це традиційна подія осені уже з 2008 року, яку організовує Інститут екуменічних студій Українського католицького університету за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації та Національного університету «Львівська політехніка».

Тема X Екуменічного соціального тижня «Гідність – Служіння – Солідарність: на шляху оновлення країни».

Серед запланованих заходів: відкрита дискусія, круглі столи, семінари, презентація перекладу книги, нагородження переможців конкурсу «Репортери надії в Україні», виставка-ярмарок соціальних організацій та інші заходи за участю відомих закордонних та українських експертів, благодійних фондів, влади, громадських організацій.

Участь у цьогорічному Форумі візьмуть: о. д-р Алоіс Бух, професор морального богослов’я між’єпархіальної вищої семінарії і навчального центру в м. Лянтерсгофе (Німеччина), Владика Борис Дзюрах, єпископ курії Верховного Архієпископа УГКЦ; Рафат Чубаров, голова Меджлісу кримськотатарського народу, Ярина Турчин, директор Інституту гуманітарних та соціальних наук, професор кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка», Фламінія Джованеллі, член Папської ради «Справедливість і Мир», Рим, Італія, Назарій Брезіцький,  меценат, президент та засновник Благодійної організації "Благодійний фонд «Справа Скарбека», Оксана Винницька-Юсипович, почесний консул Канади у Львові, Рафал Вольські, Генеральний консул Республіки Польща у Львові, Данило Ярема, почесний консул Франції у Львові, Тарас Семенюк, співзасновник і редактор розділу аналітично-інформаційного інтернет-ресурсу «Short.media», Марта Коломиєць, директор Програми iменi Фулбрайта Україні, Алім Алієв, журналіст, співзасновник ГО «Крим SOS», Вадим Лубчак, редактор відділу «ЗМІ та новітніх медіа» газети «День» та інших.

Зареєструватись можна за посиланням.

Ознайомитись із програмою заходів можна  тут.

Офіційна сторінка ЕСТ http://esweek.org.ua

Контакти: e-mail: irakit@ucu.edu.ua, тел. +38 (032) 240 99 44 *3388

 

Прес-центр Х Екуменічного соціального тижня