Мови

 

Завершення у Львові Тижня молитов за єдність християн

2014-01-28 11:00

Цьогорічним гаслом Тижня молитов за єдність християн є слова: «Чи ж Христос розділився?» (1 Кор 1, 13). Саме ці слова супроводжують нас у молитві за єдність між братами і сестрами у Христі.

Кожного дня в різних храмах Львівської архидієцезії та цілої України вірні моляться за єдність християн. Це особливий знак для світу. У суботу, 2 лютого , у Львові в кафедральному соборі Успіння ПДМ о 17.30 — БОГОСЛУЖІННЯ ВІРМЕНСЬКОЇ АПОСТОЛЬСЬКОЇ ЦЕРКВИ, яке очолить о. Тадеос Геворкян, настоятель Вірменської катедри у Львові. Потім звершиться Свята Меса о 18.00 під проводом архієпископа Мечислава Мокшицького, Митрополита Львівського та з проповіддю о. Пантелеймона Саламахи ЧСВВ, провінціала отців-василіян. Після Меси о 19.00 — концерт хору «Віфанія» спільноти Церкви Віри Євангельської.

Це буде заключна молитва, яка завершить Тиждень молитов цього року у Львівській архідієцезії. Цього року молебень за єдність християн у Львівській катедрі проведуть разом католики, православні, протестанти та інші християнські спільноти, щоб отримати єдність як особливий дар Святого Духа.

Credo